Martin Hančl
Absoluent oboru kuchař SOU v Turnově, který Vám rád poskytne pomoc poradenskou činností v gastronomii, uspořádá pobytové kurzy vaření a vytvoří pro Vás koncepty.
Člen AKC a AHR • kontrolní činnost v projektu Czechspecials.cz 2009-2010
Provozovatel kino - kavárny CrêpesCafé 2010-2013
Člen gastro teamu Bidvest 2008-2014
Pracovní zkušenosti:
Restaurace „Pod Troskami“ • kuchař
Hotel „Karolína“ *** Harrachov • kuchař
Hotel „Šedý vlk“ *** – Harrachov • kuchař
Brádlerovy Boudy – Špindlerův Mlýn • kuchař, šéfkuchař
Pension „Rieger“ Jičín • šéfkuchař
Hotel „Trumf“ *** Mladá Boleslav • kuchař, šéfkuchař
Hotel Esplanade***** • šéf denní směny 1996-1998
Restaurant „Bohemia“ • Bonn • šéfkuchař 1998-2001
• restaurace vyhlášená kuchyní zaměřenou především na odlehčenou českou kuchyni
• příprava rautů a banketů pro velvyslanectví,
• příprava gastronomického programu pro Mezinárodní sjezd gurmánů…..
Hotel Esplanade Praha***** a Esplanade Apartments**** Špindlerův Mlýn
• šéfkuchař 2001-2006
Rodinný penzion Světlá • Český Ráj • majitel od r. 2006
• šéfkuchař
Jiné pracovní zkušenosti:
• Příprava a organizace catering services
• Účast a práce na veletrzích
Zájmy:
Rodina, podnikání, cestování, gastronomie, literatura faktu, šachy. Rodinný penzion Světlá
Podle Martina Hančla si například připravte:
• Filátka z mořského vlka, zeleninová ratatouile, holandská omáčka a pečený citrón či limetka
• Pošírovaný candát ve vinné várce s brambůrkami parisien a omáčkou smetanový kopr
Doporučujeme - uvařte něco výjimečného, čím překvapíte nejen sami sebe!
Rychle grilovaný filet z lososa na čočkovém salátku Beluga se špenátovou omáčkou.
Kurzy v Gastrostudiu:
• Vitální kuchyně
• Příprava salátů
• Příprava roastbeafu
• Využití sezónní ovoce a zeleniny v kuchyni
Jídlo je vášeň. Nalaďte se na vlnu pohody. Dopřejte si příjemný pocit propojený s poctivým jídlem a dobrým pitím navštivte kurzy v Gastrostudiu. Učte se vařit a staňte se lepším kuchařem.
Nově naleznete na našem webu v záložce "Recepty" další nápady pro přípravu jídla.