Array ( [REDIRECT_SCRIPT_URL] => /cs/kuchar/dalibor-navratil/ [REDIRECT_SCRIPT_URI] => http://www.jip-gastrostudio.cz/cs/kuchar/dalibor-navratil/ [REDIRECT_STATUS] => 200 [SCRIPT_URL] => /cs/kuchar/dalibor-navratil/ [SCRIPT_URI] => http://www.jip-gastrostudio.cz/cs/kuchar/dalibor-navratil/ [HTTP_ACCEPT] => */* [HTTP_USER_AGENT] => Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com) [HTTP_ACCEPT_ENCODING] => gzip, br, zstd, deflate [HTTP_REFERER] => http://www.jip-gastrostudio.cz/cs/kuchar/dalibor-navratil [HTTP_HOST] => www.jip-gastrostudio.cz [PATH] => /bin:/sbin:/usr/bin:/usr/sbin:/usr/local/sbin:/sbin:/bin:/usr/sbin:/usr/bin:/usr/local/bin/:/sbin/ [SERVER_SIGNATURE] => [SERVER_SOFTWARE] => Apache [SERVER_NAME] => www.jip-gastrostudio.cz [SERVER_ADDR] => 82.208.7.93 [SERVER_PORT] => 80 [REMOTE_ADDR] => 18.220.226.147 [DOCUMENT_ROOT] => /domains/jip-gastrostudio.cz/public/www_root [SERVER_ADMIN] => webmaster@jip-gastrostudio.cz [SCRIPT_FILENAME] => /domains/jip-gastrostudio.cz/public/www_root/index.php [REMOTE_PORT] => 23382 [REDIRECT_QUERY_STRING] => lang=cs&page=kuchar&category=dalibor-navratil [REDIRECT_URL] => /cs/kuchar/dalibor-navratil/ [GATEWAY_INTERFACE] => CGI/1.1 [SERVER_PROTOCOL] => HTTP/1.1 [REQUEST_METHOD] => GET [QUERY_STRING] => lang=cs&page=kuchar&category=dalibor-navratil [REQUEST_URI] => /cs/kuchar/dalibor-navratil/ [SCRIPT_NAME] => /index.php [PHP_SELF] => /index.php [REQUEST_TIME] => 1735254464 )

GASTROSTUDIO

  • Banner nový 2020

Dalibor Navrátil

Dalibor Navrátil

Oblíbených kulinářských témat má talentovaný a obdivuhodně zapálený kuchař Dalibor Navrátil spoustu, jeho největší lásky jsou ryby a mořské plody společně s  českou klasickou kuchyní. Nejsilnější vztah má ovšem ke kuchyni francouzské; pro její jednoduchost, důraz na kvalitu surovin, která dá při úpravě plně vyznít jejich chuťovému potenciálu, hojné užívání bylinek i pro lehkost samotných jídel.

Absolvoval stáže v zahraničí:

Francie 

• Bretagne (rybí restaurant, brasserie)
• Paříž (hotel Ritz)
• Lyon (le guide restaurant)
• La Provence (caffeteria, zaměření na cukrárnu a pralinky)
• Le Puy (Espaly Saint Marcel, hotel Le Puy)
• Lyon(brassérie Paula Boccuse)                    
Belgie 

• Brusel (Grand Place, rybí restaurant)

Švýcarsko

• Bern (hotel La Pergola)

Zkušenosti:

• žák Jeana Phillipa Rowbatchefa (3 Michelin Guide za cukrárnu), Yyana Guyniea (šéfkuchař francouzské ambasády),Joela Robouchonna, Michala Myšáka, který studoval institut Paula Boccuse v Paříži a v jeho restaurantu pracoval dva roky; pod tímto šéfkuchařem pracoval tři roky a do jeho hotelu v Lu Puy každoročně dojíždí na stáž

• lektor Pražského kulinařského institutu

• lektor gastronomických seminářů

• gastronomický poradce ve školních jídelnách pro českou republiku při EU

• lektor kulinářské akademie pod záštitou Evropské unie a hl. města Prahy (kurz francouzského kulinářství)

• komisař a člen poroty Czech Specials při EU

• v pozici šéfkuchaře získal ocenění Grand restaurant – 1 a 3. místo. Hotel Villa Voyta (je zařazen v řetězci SLH - Small Luxury Hotels, patřil mezi 25 nejluxusnějších malých hotelu na světě)

• rytíř francouzského rytířského řádu Chaine des Rotisseurs,založeného roku 1248

• gastronomický dohled v sídle PPF Gate Petra Kellnera rok 2010 – 2011

• spolupráce na vývoji mléčných produktů mlékárny Tatra Hlinsko vlastníka pana Babiše

• gastronomický dohled v restauraci a bistru Oblaca na zrekonstruované Žižkovské věži

• gastronomicky dohled a lektor v gastroateliéru společnosti JIP

• majitel firmy Gastro Clinick

Publikace v periodikách:

Hospodářské noviny, Lidové noviny, MF Dnes, Právo, Food, Marianne, Apetit, Gurmet, Instinkt, Gastro revue, Minutka, Elle, Gurmán a všech odborných gastronomických publikacích

Česká televize:
Sama doma, Dobré ráno s českou televizi, Hospoda u Druhé šance, Události komentáře,

VIP hosté:

Václav Havel, Václav Klaus, Vladimír Špidla, Stanislav Gross,rodina Šternberků, rodina Schwanzenbergů; George Bush, Bill Clinton,Bill Gates, Arnold Schwarzeneger, ministři královské rodiny,francouzský prezident Jacques René Chirac, Jean-Claude Van Damme, Bruce Willis, Petr Kellner PPF Gate, Martin Roman ČEZ, Miroslav Toplánek, Miloš Zeman, Karel Gott, Lucie Bílá, Lenka Filipová, Helena Vondráčková, Pavel Horáček, Petr Hapka, Karel Svoboda, Miroslav Donutil, Jiřina Bohdalová, Jaromír Jágr, Dominik Hašek, Roman Šebrle a řada dalších.

akce pro ministry izraelské vlády, příprava finger food-rautu 3. tisíciletí pro majitele spol. Ferrari, Volkswagen group, představenstvo automobilové společnosti Škody Mladá Boleslav

 

  • JIP Gastrostudio Navratil Dalibor vaří;
    an
  • JIP Gastrostudio Navratil Dalibor vaří 
     

Kurzy v Gastrostudiu:

• Francouzká kuchyně
• Středomořská kuchyně
• Jak správně připravovat steaky
• Jak správně připravit mořské ryby a plody
• Jak správně připravit sladkovodní ryby

 

Podle Dalibora Navrátila si připravte: