Array ( [REDIRECT_SCRIPT_URL] => /cs/95-seznam-alergenu/ [REDIRECT_SCRIPT_URI] => http://www.jip-gastrostudio.cz/cs/95-seznam-alergenu/ [REDIRECT_STATUS] => 200 [SCRIPT_URL] => /cs/95-seznam-alergenu/ [SCRIPT_URI] => http://www.jip-gastrostudio.cz/cs/95-seznam-alergenu/ [HTTP_ACCEPT] => */* [HTTP_USER_AGENT] => Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com) [HTTP_ACCEPT_ENCODING] => gzip, br, zstd, deflate [HTTP_REFERER] => http://www.jip-gastrostudio.cz/cs/95-seznam-alergenu [HTTP_HOST] => www.jip-gastrostudio.cz [PATH] => /bin:/sbin:/usr/bin:/usr/sbin:/usr/local/sbin:/sbin:/bin:/usr/sbin:/usr/bin:/usr/local/bin/:/sbin/ [SERVER_SIGNATURE] => [SERVER_SOFTWARE] => Apache [SERVER_NAME] => www.jip-gastrostudio.cz [SERVER_ADDR] => 82.208.7.93 [SERVER_PORT] => 80 [REMOTE_ADDR] => 52.15.233.83 [DOCUMENT_ROOT] => /domains/jip-gastrostudio.cz/public/www_root [SERVER_ADMIN] => webmaster@jip-gastrostudio.cz [SCRIPT_FILENAME] => /domains/jip-gastrostudio.cz/public/www_root/index.php [REMOTE_PORT] => 32857 [REDIRECT_QUERY_STRING] => lang=cs&page=95-seznam-alergenu [REDIRECT_URL] => /cs/95-seznam-alergenu/ [GATEWAY_INTERFACE] => CGI/1.1 [SERVER_PROTOCOL] => HTTP/1.1 [REQUEST_METHOD] => GET [QUERY_STRING] => lang=cs&page=95-seznam-alergenu [REQUEST_URI] => /cs/95-seznam-alergenu/ [SCRIPT_NAME] => /index.php [PHP_SELF] => /index.php [REQUEST_TIME] => 1734846620 )

RESTAURACE

  • Banner nový 2020

Seznam alergenů


SEZNAM ALERGENŮ
(dle směrnice 1169/2011 EU)

1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK 8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy,para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
2. KORÝŠI 9. CELER
a výrobky z nich a výrobky z něj
3. VEJCE 10. HOŘČICE
a výrobky z nich a výrobky z ní
4. RYBY 11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM)
a výrobky z nich a výrobky z nich
5. PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY) 12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY
a výrobky z nich v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno So2
6. SOJOVÉ BOBY (SÓJA) 13. VLČÍ BOB (LUPINA)
a výrobky z nich a výrobky z něj
7. MLÉKO 14. MĚKKÝŠI
a výrobky z něj a výrobky z nich