Array ( [REDIRECT_SCRIPT_URL] => /cs/84-recepty-z-masa-filatka-z-morskeho-vlka/ [REDIRECT_SCRIPT_URI] => http://www.jip-gastrostudio.cz/cs/84-recepty-z-masa-filatka-z-morskeho-vlka/ [REDIRECT_STATUS] => 200 [SCRIPT_URL] => /cs/84-recepty-z-masa-filatka-z-morskeho-vlka/ [SCRIPT_URI] => http://www.jip-gastrostudio.cz/cs/84-recepty-z-masa-filatka-z-morskeho-vlka/ [HTTP_ACCEPT] => */* [HTTP_USER_AGENT] => Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com) [HTTP_ACCEPT_ENCODING] => gzip, br, zstd, deflate [HTTP_REFERER] => http://www.jip-gastrostudio.cz/cs/84-recepty-z-masa-filatka-z-morskeho-vlka [HTTP_HOST] => www.jip-gastrostudio.cz [PATH] => /bin:/sbin:/usr/bin:/usr/sbin:/usr/local/sbin:/sbin:/bin:/usr/sbin:/usr/bin:/usr/local/bin/:/sbin/ [SERVER_SIGNATURE] => [SERVER_SOFTWARE] => Apache [SERVER_NAME] => www.jip-gastrostudio.cz [SERVER_ADDR] => 82.208.7.93 [SERVER_PORT] => 80 [REMOTE_ADDR] => 52.14.125.137 [DOCUMENT_ROOT] => /domains/jip-gastrostudio.cz/public/www_root [SERVER_ADMIN] => webmaster@jip-gastrostudio.cz [SCRIPT_FILENAME] => /domains/jip-gastrostudio.cz/public/www_root/index.php [REMOTE_PORT] => 6566 [REDIRECT_QUERY_STRING] => lang=cs&page=84-recepty-z-masa-filatka-z-morskeho-vlka [REDIRECT_URL] => /cs/84-recepty-z-masa-filatka-z-morskeho-vlka/ [GATEWAY_INTERFACE] => CGI/1.1 [SERVER_PROTOCOL] => HTTP/1.1 [REQUEST_METHOD] => GET [QUERY_STRING] => lang=cs&page=84-recepty-z-masa-filatka-z-morskeho-vlka [REQUEST_URI] => /cs/84-recepty-z-masa-filatka-z-morskeho-vlka/ [SCRIPT_NAME] => /index.php [PHP_SELF] => /index.php [REQUEST_TIME] => 1735310846 )

GASTROSTUDIO

  • Banner nový 2020

Recepty z masa • Filátka z mořského vlka

Recepty z masa

 

Filátka z mořského vlka, zeleninová ratatouile, holandská omáčka a pečený citrón či limetka

 

Ratatouile

 

Suroviny:
> papriky,
> lilek,
> cuketa,
> mrkev,
> červená cibulka.

 

Jak na to?
Suroviny nakrájíme na stejné kostičky a prudce opečeme. Přidáme ol.olej – prohodíme. Bylinky a sůl přidáme těsně  před podáváním.

 

Holandská omáčka

 

Suroviny:
> vývar,
> citrónová šťáva,
> žloutek, máslo a sůl.

 

Jak na to?
Vše pomalu metličkou šleháme ve vodní lázni. Pozor na teploty, aby se nám omáčka nesrazila.

 

Mořský vlk

 

Suroviny:

> ryba,
> hladká mouka,
> máslo,
> bílé víno a limetková šťáva.

 

Mořský vlk

 

Jak na to?

Mořského vlka vyfiletujeme a zbavíme kostiček. Lehce zaprášíme kůži hl. moukou a pečeme na másle kůží dolů. Přeléváme horkým máslem. Nepřepékáme a ke konci zakápneme bílým vínem a pár kapkami limetky či citrónu.

 

Recept připravil v kurzu vaření Martin Hančl.

Zpět na recepty.

Vyzkoušejte výjimečné kurzy vaření v JIP GASTROSTUDIU
a s našimi kuchaři se stanete mistry kuchyně.

  • Recept z kurzu vaření Praha - Gastrostudio - Mořského vlka připravil Martin Hančl