Array ( [REDIRECT_SCRIPT_URL] => /cs/71-recepty-na-cukrovi-plnene-orechy/ [REDIRECT_SCRIPT_URI] => http://www.jip-gastrostudio.cz/cs/71-recepty-na-cukrovi-plnene-orechy/ [REDIRECT_STATUS] => 200 [SCRIPT_URL] => /cs/71-recepty-na-cukrovi-plnene-orechy/ [SCRIPT_URI] => http://www.jip-gastrostudio.cz/cs/71-recepty-na-cukrovi-plnene-orechy/ [HTTP_ACCEPT] => */* [HTTP_USER_AGENT] => Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com) [HTTP_ACCEPT_ENCODING] => gzip, br, zstd, deflate [HTTP_REFERER] => http://www.jip-gastrostudio.cz/cs/71-recepty-na-cukrovi-plnene-orechy [HTTP_HOST] => www.jip-gastrostudio.cz [PATH] => /bin:/sbin:/usr/bin:/usr/sbin:/usr/local/sbin:/sbin:/bin:/usr/sbin:/usr/bin:/usr/local/bin/:/sbin/ [SERVER_SIGNATURE] => [SERVER_SOFTWARE] => Apache [SERVER_NAME] => www.jip-gastrostudio.cz [SERVER_ADDR] => 82.208.7.93 [SERVER_PORT] => 80 [REMOTE_ADDR] => 3.142.198.148 [DOCUMENT_ROOT] => /domains/jip-gastrostudio.cz/public/www_root [SERVER_ADMIN] => webmaster@jip-gastrostudio.cz [SCRIPT_FILENAME] => /domains/jip-gastrostudio.cz/public/www_root/index.php [REMOTE_PORT] => 2503 [REDIRECT_QUERY_STRING] => lang=cs&page=71-recepty-na-cukrovi-plnene-orechy [REDIRECT_URL] => /cs/71-recepty-na-cukrovi-plnene-orechy/ [GATEWAY_INTERFACE] => CGI/1.1 [SERVER_PROTOCOL] => HTTP/1.1 [REQUEST_METHOD] => GET [QUERY_STRING] => lang=cs&page=71-recepty-na-cukrovi-plnene-orechy [REQUEST_URI] => /cs/71-recepty-na-cukrovi-plnene-orechy/ [SCRIPT_NAME] => /index.php [PHP_SELF] => /index.php [REQUEST_TIME] => 1735310744 )

GASTROSTUDIO

  • Banner nový 2020

Recepty na cukroví • Plněné ořechy

Recepty na cukroví

 

Plněné ořechy

 

Suroviny:
> 340 g hladké mouky,
> 250 g tuku (Hery),
> 150 g ořechů,
> 200 g cukru.

 

Jak na to?
Vše zpracujeme v těsto. Necháme odpočinout do druhého dne. Plníme do formiček a pečeme do růžova. Plníme krémem a ozdobíme čokoládou.

 

Krém

 

Suroviny:
> 250 ml mléka,
> 1 kakaový pudink,
> 1 máslo,
> 100 g cukru,
> 50 g ořechů,
> kakao.

 

Jak na to?

Z mléka a pudinku vaříme kaši, kterou necháme vychladnout. Ušleháme máslo a cukr, přidáme trochu kakaa a vychladlou kaši, šleháme do hladka. Nakonec přidáme ořechy a vyšleháme.

 

 

Připravila: Alena Burešová

Zdroj: JIP MAGAZÍN ZIMA 2015

Zpět na recepty

 

  • Plněné ořechy, vánoční cukroví