Array ( [REDIRECT_SCRIPT_URL] => /cs/69-recepty-na-sladkosti-vceli-uly/ [REDIRECT_SCRIPT_URI] => http://www.jip-gastrostudio.cz/cs/69-recepty-na-sladkosti-vceli-uly/ [REDIRECT_STATUS] => 200 [SCRIPT_URL] => /cs/69-recepty-na-sladkosti-vceli-uly/ [SCRIPT_URI] => http://www.jip-gastrostudio.cz/cs/69-recepty-na-sladkosti-vceli-uly/ [HTTP_ACCEPT] => */* [HTTP_USER_AGENT] => Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com) [HTTP_ACCEPT_ENCODING] => gzip, br, zstd, deflate [HTTP_REFERER] => http://www.jip-gastrostudio.cz/cs/69-recepty-na-sladkosti-vceli-uly [HTTP_HOST] => www.jip-gastrostudio.cz [PATH] => /bin:/sbin:/usr/bin:/usr/sbin:/usr/local/sbin:/sbin:/bin:/usr/sbin:/usr/bin:/usr/local/bin/:/sbin/ [SERVER_SIGNATURE] => [SERVER_SOFTWARE] => Apache [SERVER_NAME] => www.jip-gastrostudio.cz [SERVER_ADDR] => 82.208.7.93 [SERVER_PORT] => 80 [REMOTE_ADDR] => 3.21.105.46 [DOCUMENT_ROOT] => /domains/jip-gastrostudio.cz/public/www_root [SERVER_ADMIN] => webmaster@jip-gastrostudio.cz [SCRIPT_FILENAME] => /domains/jip-gastrostudio.cz/public/www_root/index.php [REMOTE_PORT] => 38186 [REDIRECT_QUERY_STRING] => lang=cs&page=69-recepty-na-sladkosti-vceli-uly [REDIRECT_URL] => /cs/69-recepty-na-sladkosti-vceli-uly/ [GATEWAY_INTERFACE] => CGI/1.1 [SERVER_PROTOCOL] => HTTP/1.1 [REQUEST_METHOD] => GET [QUERY_STRING] => lang=cs&page=69-recepty-na-sladkosti-vceli-uly [REQUEST_URI] => /cs/69-recepty-na-sladkosti-vceli-uly/ [SCRIPT_NAME] => /index.php [PHP_SELF] => /index.php [REQUEST_TIME] => 1735311758 )

GASTROSTUDIO

  • Banner nový 2020

Recepty na sladkosti • Včelí úly

Recepty na sladkosti

 

Včelí úly

 

Suroviny:
> 160 g drcených piškotů,
> 160 g cukru,
> 60 g másla,
> 2 lžíce kakaa,
> 1 lžíce rumu,
> 2 lžíce mléka.

 

Jak na to?
Vše zpracujeme v těsto a necháme odpočinout do druhého dne. Plníme do cukrem vysypaných formiček a uprostřed uděláme důlek na náplň a vyklepneme.

 

Náplň

 

Suroviny:
> 200 ml vaječného likéru,
> vanilkový pudink za studena.

 

Jak na to?
Za studena uděláme krém, kterým plníme úly a přiklopíme piškotem.

 

Připravila: Alena Burešová

Zdroj: JIP MAGAZÍN ZIMA 2015

Zpět na recepty

 

  • Včelí úly, vánoční cukroví